home
finance & administration
control
projecten
interim management
netwerk
klanten

Real Figures Canballs!

Real Figures ontwikkelde een spel. Een metafoor. Real Figures Canballs. Met het spel willen we u vertellen hoe we werken en waar we voor staan. En: hoeveel plezier werken met Real Figures u oplevert. U vindt in de doos 6 Canballs-blikken en 3 Real Figures-ballen.

Op de blikken staan vijf kernwoorden: Complexity, Secrecy, Waste, Chasing transactions, Double Work en ‘...’.  Deze begrippen zijn veel voorkomende fenomenen bij onze opdrachtgevers en op de stippellijn kunt u een begrip invullen dat in úw bedrijf speelt.

Zou het niet mooi zijn als uw financiële organisatie ‘eenvoudig’, ‘duidelijk’ en ‘lean’ was?

Een financiële organisatie die u eenvoudig en helder inzicht biedt in wat er werkelijk speelt in uw onderneming. En ook: een organisatie waarin de werkprocessen stromen.

Hoe speelt u Canballs?
Pak de oranje ballen, gooi de obstakels omver en maak zo uw financiële organisatie ‘lean’. U werpt met de drie kernprincipes van Real Figures: ‘Simplicity’, ‘Clarity’ en ‘Lean’.

Ons advies voor een goed resultaat:
1) Goed richten

2) Niet bang zijn voor wat herrie

3) Uit volle overtuiging werpen

Ook zo'n spel hebben?

Neemt u contact met ons op als u in het bezit wilt komen van zo'n uniek spel.

 

 

Charles van der Heide (1965) woont in Capelle aan den IJssel en werkt bij opdrachtgevers in de Randstad: Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam. >>

Rex van der Heide (1971) woont in Oeffelt, bij Nijmegen. Zijn werkgebied is de omgeving Nijmegen, Arnhem, Venlo, Den Bosch en Tiel. >>