home
finance & administration
control
projecten
interim management
netwerk
klanten

Real Figures

De naam Real Figures is geïnspireerd op het boek “Real Numbers” (van de auteurs Jean E. Cunningham en Orest Fiume) dat in de US heeft geleid tot een omslag in het denken over management accounts. In dit boek maken “Complexity”en “Secrecy” plaats voor ”Simplicity” en “Clarity”. Eenvoud en duidelijkheid.

En “echte cijfers” natuurlijk. Cijfers die voor iedere manager of ondernemer begrijpelijk zijn en waarmee hij/zij kan sturen en ingrijpen. 
Dat is waar wij voor staan.

Real Figures is aangesloten op een netwerk van zelfstandige financials en financiële interim managers

Wat doen we?

We zijn in eerste instantie financiële interim managers. U kunt ons voor korte of langere duur inhuren voor opdrachten zoals: interim-controller, assistent-controller, finance  manager of hoofd administratie.

Ook doen wij projecten zoals: AO/IC-implementatie, opzetten Managementrapportage, Jaarrekening,  het inrichten van administraties, het  opzetten van een Shared Service Center.

Tenslotte voeren we administraties voor ondernemers en verzorgen de fiscale aangiften zoals Inkomstenbelasting en Omzetbelasting.

We hebben onze diensten in 4 gebieden onderverdeeld: Finance & Administration, Control, Projecten en interim-management.

Interim Management

Zoals vermeld voeren wij interim opdrachten uit als interim-controller, assistent-controller, finance  manager of hoofd administratie.

Als interim managers zorgen voor een frisse kijk op uw organisatie en we werken van binnenuit aan:

  • Finance & Administration
  • Control
  • Veranderingsprojecten 

Samengevat: Real Figures zorgt ervoor dat uw onderneming een spiegel wordt voorgehouden. Real Figures staat voor eenvoud, duidelijkheid en “echte cijfers”.
Cijfers voor iedere manager begrijpelijk. Cijfers waarmee u iets kunt doen: sturen en ingrijpen.

 


 

Charles van der Heide (1965) woont in Capelle aan den IJssel en werkt bij opdrachtgevers in de Randstad: Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam. >>

Rex van der Heide (1971) woont in Oeffelt, bij Nijmegen. Zijn werkgebied is de omgeving Nijmegen, Arnhem, Venlo, Den Bosch en Tiel. >>