home
finance & administration
control
projecten
interim management
netwerk
klanten

Control

Nadat de financiële administratie op orde is werken wij aan de control binnen uw organisatie.

De controller-rol binnen een bedrijf bevat diverse aspecten. Naast de dagelijkse, vaak administratieve werkzaamheden en adhoc rapportages, moet de analyserende, bewakende en initiërende rol ook nog worden ingevuld. De praktijk leert dat niet altijd gebeurt.

Real Figures geeft uw bedrijf de instrumenten om deze rol te kunnen vervullen. Ook begeleiden bij het in praktijk brengen van deze instrumenten. Door middel van het ontwikkelen van management informatie, KPI rapportages en Analyse tools en het geven van inzicht in de bedrijfsprocessen zorgen we ervoor dat er voldoende grip is om uw bedrijf tijdig te sturen. Lange termijn als uitgangspunt en control - niet als doel -  maar als middel om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.


Zo hebben wij bij klanten en met klanten het volgende ontwikkeld:

* Klant analyse model van een internationale kledingfabrikant;

* Management/Kpi rapportage en begeleiding van een ondernemer;

* Standenregister Salarissen van de GGD van een grote stad;


Als de control-instrumenten bepaald en ingevoerd zijn dan leidt dat tot inzichten over de prestatie van de organisatie. Zo’n inzicht kan bijvoorbeeld zijn dat bij bepaalde klanten niet winstgevend zijn, of dat bepaalde diensten veel verlies maken en andere diensten een enorme winst laten zien.

Deze inzichten vereisen actie. Actie die wij projectmatig aanpakken. Zie: Projecten.

 

Charles van der Heide (1965) woont in Capelle aan den IJssel en werkt bij opdrachtgevers in de Randstad: Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam. >>

Rex van der Heide (1971) woont in Oeffelt, bij Nijmegen. Zijn werkgebied is de omgeving Nijmegen, Arnhem, Venlo, Den Bosch en Tiel. >>